Ge dina fönster och dörrar en snygg färg

– Vi hjälper dig med allt som har med fönster och dörrar att göra.

När väder och vind har orsakat slitage på dina fönster och dörrar, så kan det vara hög tid för en ommålning eller en renovering istället för att direkt köpa nya fönster. Vissa väljer att vara flitiga gör-det-självare, men för att få jobbet korrekt gjort så kan det vara bra att anlita en kunnig hantverkare som ger dina fönster och dörrar ett nytt yttre på nolltid. Vi på Ystads fönsterhantverk är alltid idel öra för att lyssna till dina behov när du behöver få dina fönster eller dörrar ommålade, byta glas eller helt renovera dem. Kontakta oss så hjälper er komma fram till rätt lösning för just era behov!

Så vet du när det är dags att måla om ytterdörr och fönster

Med tiden blir både dörrar och fönsterkarmar nötta och färgen flagnar. En ytterdörr som dessutom hela tiden måste stå ut med att saker och ting stöter emot den, samt att lera och smuts sätter sig tillrätta vid de nedre partierna, måste vara beredd på en hel del repor och fläckar. Med tiden bleknar färgen och ger ett allmänt trist intryck. Då är det dags att inte bara ta en omgång med penseln, utan också att ge fönster och dörrar en rejäl genomgång och rengöring.

Snickerier på dörrar och fönster

Snickerier som dörrar och fönster kräver underhåll med åren för att ge ett fräschare intryck. Både dörrar och fönsterkarmar behöver slipas och rengöras först, innan man går över med penseln. Förarbetet är det allra viktigaste innan man ska måla om ytterdörren – och detsamma gäller fönster. När du lämnar in ytterdörren för målning så tar vi förstås hand om allt förarbete som rengöring och slipning – om så behövs – och vi bestämmer alltid kulören med dig först. Vi använder linoljefärg och målning med pensel för bästa resultat.